Rólunk

Gumiabroncs javítás, szerelés és centrírozás 1976 óta!

 

Vas István

Tulajdonos

Hosszú évek óta foglalkozom gépjárművek gumiabroncsaival. Legyen szó szerelésről, javításról, vagy értékesítésről.

Igyekszem folyamatosan megismerni a legújabb technológiákat, hogy Önt minél korszerűbb körülmények között szolgálhassuk ki!

Since 1976

Fő profilunk a gumiabroncs szerelés, centrírozás,  javítás. Gumiabroncsok, alufelnik, lemezfelnik, TPMS szelepek értékesítése, szervizelése, és egyéb kiegészítők forgalmazása.

Termékminőség

Vevőink igényeihez alkalmazkodva a legnagyobb márkák csúcstermékeit részesítjük előnyben, de a forgalmazott gumiabroncsaink palettáján a gazdaságosabb termékek is megtalálhatók. Minden márkából széles méret-, illetve típusválasztékkal rendelkezünk, így Ön is  megtalálja az Ön számára kedvező árfekvésű, megfelelő méretű abroncsot.

Felszereltség

Szervizünk felszereltségével és felkészültségünkkel az Ön elégedettségét szeretnénk szolgálni. Magas szintű szolgáltatást nyújtunk csúcstechnológiás gépeinkkel és minőségi anyagokkal. Ezáltal nő a gumiabroncs élettartama és az Ön utazási kényelme is!

Kerékszerelésnél olyan gépeket használunk, amivel mindenfajta lemez és alufelnire lehetséges dolgozni anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk akár az abroncsban, akár a felniben.

Munkatempónk

A gumiszerelés és gumijavítás során gyors és megbízható munkavégzésre törekszünk. A felhasznált anyagok kimagasló minősége és a csúcstechnológiás gépek alkalmazása ugyancsak az Ön biztonságát szolgálják.

Kiegészítő szolgáltatások

A leszerelt kerek tisztítását és tárolását is ránk bízhatja, levéve ezzel a gondot az Ön válláról.

A gumiabroncsokkal, felnikkel, TPMS szelepekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit tegye fel nekünk bizalommal!

Reméljük, hogy Önt is mielőbb üdvözölhetjük műhelyünkben!