Kerékőr

LOKNOX KERÉKŐR BIZTONSÁGI ANYÁK VAGY CSAVAROK

Nagyon jó ár-érték arányú kerékőr. Megbízható minőség, korróziókezelt.

Gyártója a McGard, mely jelentős szereplője a mechanikus biztonsági rendszerek piacának.

A Loknox biztonsági kerékőr csavarok és anyák a keréklopás megelőzése érdekében készültek megfizethető áron, megbízható minőségben.

MCGARD KERÉKŐR (NORMÁL)

A speciális kialakítású McGard biztonsági kerékőr lopásvédelmet biztosít gépjárműve kerekei számára. A McGard kerékőr a gépjármű kerekeit rögzítő csavarok közül egyet-egyet kiváltva meggátolja annak eltávolítását, hiszen a készlethez tartozó adapter-kulcs nélkül nem lehet leszerelni a kereket.

 

MI A MCGARD KERÉKŐR TITKA?

A McGard hatszögletű kulcsok mérete megfelel a járműveknél használatos csavarkulcsoknak. A könnyített felhelyezés és eltávolítás érdekében a McGard kerékőrön található acélgyűrű a kulcsot a csavar mintájában tartja. Az extra keskeny barázdájú kulcsforma megakadályozza a záreltávolító eszközök behatolását a mintába. A krómozás folyamata magában foglal három réteg nikkelt, valamint egy réteg mikropórusos krómot, így a kerékőr a korrózióval szembeni lehető legmagasabb ellenállását biztosítja. A McGard szabvány 30%-kal pontosabban határozza meg a felfekvő felület központosságát az osztókör átmérőhöz képest, mint az OEM szabványok. Minden csavar keményítési és lágyítási folyamatok során éri el az edzettkéreg-mélységét, amely a felülmúlhatatlan biztonsági szint miatt elengedhetetlen. Minden McGard csavar teljesíti vagy felülmúlja a teherbírásról, az ellenálló képességről és a biztonságról szóló legszigorúbb OEM szabványokat. A forgó fejű kivitel lehetőséget nyújt acél keréktárcsákhoz való alkalmazásra, ahol a csavar nem egy furatban található, így lehetőség kínálkozna a csavarfej ráfogására. A választékban megtalálhatóak speciális belső kulcsnyílású és csavar hosszabbítós kivitelek terepjárókhoz és kisteherautókhoz, továbbá fekete színű kivitel, mely fekete felniknél alkalmazható.

McGard biztonsági kerékőr csavarok és anyák a keréklopás megelőzése érdekében.

A kiváló minőségű és speciális kialakítású McGard biztonsági kerékőr lopásvédelmet biztosít gépjárműve kerekei számára. A McGard biztonsági kerékőr csavarok és anyák prémium minőséget képviselnek. A McGard kerékőröknél biztosak lehetünk a teljesen egyedi kódolásban, hiszen minden terméket egyedi sorszámmal látnak el a gyártás során.

MCGARD KERÉKŐR (FORGÓ FEJ)

McGard kerékőr forgófej kialakítással. A kiváló minőségű és speciális kialakítású McGard biztonsági kerékőr lopásvédelmet biztosít gépjárműve kerekei számára. A McGard biztonsági kerékőr csavarok és anyák prémium minőséget képviselnek. A McGard kerékőröknél biztosak lehetünk a teljesen egyedi kódolásban, hiszen minden terméket egyedi sorszámmal látnak el a gyártás során.

 

Ózon klíma banner
TPMS banner

Várható időjárás

Tolna
13°
borús égbolt
páratartalom: 80%
szél: 2m/s NyÉNy
Max 14 • Min 14
23°
P
26°
Szo
28°
V
29°
H

Friss hírek!