Gumiabroncsok

Gumiabroncs értékesítés

Számos gumibeszállítónknak és partnerünknek köszönhetően Ön nálunk mindig versenyképes áron vásárolhat autójára megfelelő abroncsokat.

Forgalmazott márkáink:

Michelin, Continental, Bridgestone, Pirelli, Good Year, Dunlop, Yokohama, Nokian, Hankook, Kleber, Semperit, Nexen, Kumho, Uniroyal, GT Radial, Barum, Sebring, Matador, Taurus, Vredestein, BFGoodrich, Sailun

 

Nyári gumi és téli gumi

A nyári és a téli gumik, mind mintázatukban, mind összetételükben eltérnek egymástól, így alkalmazkodnak a megfelelő időjárási viszonyokhoz.

Míg a nyári gumi legfontosabb tulajdonsága, hogy magasabb hőmérsékleten és nedves, vizes útfelületen is megfelelő biztonságot nyújtson, addig a téli gumi hideg időben, havas, latyakos úton nyújt biztonságot. Sűrű lamellái segítik a tapadást havas útfelületen, s összetételének hála nem változik a tapadása hideg időben sem.

Nyáron, hajlamosabbak vagyunk bátrabban közlekedni, hiszen azt gondoljuk, hogy nincs ok rá, hogy az autó ne tudjon megállni időben. Ez persze tévedés, de egy jó minőségű gumiabroncs választásával csökkenthetjük a veszélyt.

Fontos, hogy az autógumink megfelelő profilmélységgel rendelkezzen. A törvényi előírás 1,6 mm, de már egy 3-4 mm-es gumi sem alkalmas a biztonságos közlekedésre.

Fontos, hogy mind a négy kerék azonos méretű, sebesség és terhelési indexű legyen.

Fontos, hogy egy tengelyen egyforma minta legyen, hogy a menettulajdonság ne változzon.

Persze szükség van arra is, hogy rendszeresen ellenőrizzük a nyomást, így lesz megfelelő a biztonság.

Ózon klíma banner
TPMS banner

Várható időjárás

Tolna
13°
borús égbolt
páratartalom: 80%
szél: 2m/s NyÉNy
Max 14 • Min 14
23°
P
26°
Szo
28°
V
29°
H

Friss hírek!