Klímatisztítás
ózonnal

 

Miért a leghatékonyabb klímatisztító az ózon?

Klímatisztítás ózonnal?

Az ózon gáz halmazállapotú. A teljes autóklímát és a szellőzőrendszert átjárja, még a legeldugottabb részeket is.
99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat.

 

Az ózonos kezelés lekedvezőbb hatásai:

9

1. Az utastér és a klíma fertőtlenítése

A járművek klímarendszere gyakran forrása a betegségek kialakulásának, ezért fontos a rendszeres és hatékonyabb klímafertőtlenítés.

Az ózonos kezelés az egyetlen klímafertőtlenítő eljárás, amely a klíma és szellőzőrendszer minden pontján egyformán hatékony és 99,9%-os biztonsággal pusztítja el a penészgombákat, baktériumokat és szünteti meg a kellemtelen szagokat (dohányfüst stb.)

A megszokott klímatisztításnál sokkal hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb eljárás.

Kiemelten fontos, hogy az ózonos fertőtlenítés nem hagy hátra káros vegyületet a szellőzőrendszerben.

100% vegyszermentes ezért kisgyermeket szállító járművek esetében kifejezetten ajánlott az ózonos klíma és utastér fertőtlenítési eljárást választani.

9

2. Utastér szagtalanítás

Az ózonos fertőtlenítő eljárás az egyéb illatosítókkal ellenében nem csak elfedi, hanem véglegesen megszünteti a kellemetlen szagot az utastérben, az ülésszövetekben szőnyegekben és a szellőző rendszerben. (pl. dohányszag,, dohos szag, állatok okozta szagok vagy az elhanyagolt klíma szaga).

Az illatosítók nem szagtalanítók!

Az illatosítók nem tüntetik el, csak elfedik a kellemetlen szagokat, így azok az illatosító hatásának elmúlásával visszatérnek. Az illatosítók hatása is kellemesebb, ha nem keveredik más nem kívánt szagokkal.

Az autóklíma berendezés remek táptalaj a mikroorganizmusok elszaporodásához. A sötét, nedves klíma rendszerben megtelepednek és elszaporodnak a gombák, baktériumok, vírusok, kórokozók. A levegő keringtetésekor az utastérbe kerülnek ezek a káros anyagok és belélegzésükkel az emberi szervezetbe jutnak. Ez allergiához, nyálkahártya irritációhoz egészség károsodáshoz vezethet.

Az ózonos fertőtlenítéssel a klíma berendezés szétszerelése nélkül, gyorsan, vegyszermentesen, környezetbarát módon történik a tisztítás.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag. Az ózon 99,9 százalékban elpusztítja a gomba spórákat, mikroorganizmusokat és más kórokozókat.

Az eljárással egyben az utastér fertőtlenítése is megtörténik, és az újra szag-, vírus és baktériummentes lesz. A környezetbarát kezelés kb. 30 percet vesz igénybe.

Figyelem!

Célszerű a tisztítást évente legalább egyszer elvégezni.

Ha ezeket a problémákat tapasztalja:

– Az autóklíma vagy a szellőzőrendszer kellemetlen szagot áraszt, nincs megfelelő higiénia.
– Az autó utastér kárpitja kellemetlen szagú.

– Ha az utastér dohányszagú.

– Ha Ön allergiás, vagy csak szeretné megelőzni ezeket, jöjjön el hozzánk

Ózon klíma banner
TPMS banner

Várható időjárás

Tolna
13°
borús égbolt
páratartalom: 86%
szél: 3m/s NyÉNy
Max 13 • Min 13
23°
P
26°
Szo
28°
V
29°
H

Friss hírek!